صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          16/11/97          11:53
    عنوان خبر : اسامی خوابگاه 972
  خلاصه خبر :

بنام خدا

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند ، اسامی دانشجویان پذیرفته شده جهت خوابگاه دانشجویی دولتی  در فایل اکسل ذیل موجود می باشد. شایان ذکر است فیشهای بانکی جهت واریز شهریه خوابگاه پیوست می باشد. لذا هر دانشجو موظف است از فیش بانکی خود پرینت تهیه نموده و با مراجعه به بانک تجارت آنرا پرداخت نماید. و همچنین در فیش جداگانه ای مبلغ 500000 ریال به شماره حساب 2801132424 بنام وجوه دانشجویی جهت مبلغ ودیعه پرداخت نماید.

تذکــر :

1-     در هنگام مراجعه به مرکز و تهیه برگه مجوز ورود به خوابگاه از امور دانشجویی باید هر دو فیش تحویل گردد. در غیر اینصورت خوابگاه به افراد ذخیره تحویل خواهد شد.

2-    دانشجویان بدهکار خوابگاه،  در  ترم 971 و ترم های قبل از آن نسبت به تسویه حساب خود حداکثر تا تاریخ 27/11/1397 اقدام نمایند. در صورت عدم تسویه خوابگاه آنها در ترم جاری لغو و به افراد ذخیره تحویل می گردد.

3-   دانشجویان ساکن خوابگاه در ترم 971 و 972 موظفند در بانک تجارت حسابی بنام خود دانشجو افتتاح و شماره آنرا به امور دانشجویی جهت بازگشت ودیعه خوابگاه ترم 971 ارائه نمایند.

امور دانشجویی آموزشکده فنی بروجن

منبع خبر :  امور دانشجویی